HoofdnieuwsRegionaalSport

Friese Boys doet mee met de vernieuwde Jeugd Sponsor Actie van Poiesz Supermarkten

KOLLUMERZWAAG – Poiesz Supermarkten organiseert ook in 2014 weer  een Jeugd Sponsor Actie. De actie loopt van maandag 3 februari tot en met zondag 30 maart en Friese Boys is dit jaar weer geselecteerd om mee te mogen doen. We hebben als voetbalvereniging al een aantal keren met de Jeugd Sponsor Actie meegedaan, maar deze keer is het een nieuwe leuke uitdaging, omdat de actie is vernieuwd.

De vernieuwde Jeugd Sponsor Actie:  Winst voor de club + euro’s voordeel voor de klant

Met de vernieuwde Jeugd Sponsor Actie spaart Friese Boys geen sponsormunten meer, maar digitale sponsorpunten. Deze digitale sponsorpunten kunnen worden gespaard door klanten die een Voordeel Clubpas hebben, die gekoppeld is aan Friese Boys. Met deze Voordeel Clubpas is er winst voor de club + euro’s voordeel voor de klant. Alleen bezitters van de Voordeel Clubpas profiteren van euro’s voordeel en tegelijkertijd steunen ze daarmee Friese Boys. Deze sponsorpunten krijgt men bij elke €10,- aan boodschappen (5 sponsorpunten) en bij de wekelijks geselecteerde Jeugd Sponsor Aanbiedingen (25 sponsorpunten voor de Super Jeugd Sponsor aanbieding, 10 sponsorpunten voor de Jeugd Sponsor aanbiedingen, 5 sponsorpunten voor één van de tachtig sponsorproducten die niet in de aanbieding zijn). Bij het afrekenen aan de kassa van uw boodschappen hoeft u, alleen maar de Voordeel Clubpas van Friese Boys te laten scannen en de sponsorpunten worden direct toegekend aan Friese Boys. Tegelijkertijd worden de euro’s voordeel van de Jeugd Sponsor Aanbiedingen afgetrokken van het kassatotaal wat u moet betalen voor uw boodschappen. Groot voordeel is dat deze Voordeel Clubpas in elke Poiesz supermarkt kan worden gescand.

Hoe komt u aan zo’n Voordeel Clubpas van Friese Boys?

                                                                           

Dit kan op de volgende manieren:

– U gaat zaterdag 1 februari naar de Poiesz supermarkt in De Westereen, waar vanuit een marktkraam in de winkel clubpassen worden uitgereikt.

– U wordt gevraagd door één van onze jeugdleden om mee te doen, die u er dan één overhandigd.

– Door een mail te sturen naar [email protected] met een aanvraag voor een Voordeel Clubpas van Friese Boys.

– Of te bellen naar Jan Hoogsteen, 0511-445095.

 

Mocht u als klant tijdens de actie onverhoopt nog geen Voordeel Clubpas van Friese Boys hebben, kunt u één vragen bij de kassa van de Poiesz Supermarkt in De Westereen.

Promotie-activiteit in Poiesz De Westereen

Zaterdag 22 maart 2014 moeten wij als Friese Boys tussen 10.00 en 15.00 uur een sponsorproduct, wat die week in de aanbieding is, proberen aan de man te brengen in Poiesz De Westereen. Met de verkoop van deze Super Jeugd Sponsor Aanbieding, die altijd op de voorpagina van de reclamefolder staat, kunnen wij extra sponsorpunten voor Friese Boys verdienen. De activiteit wordt beoordeeld op basis van inzet, enthousiasme en originaliteit. Net als voorgaande jaren gaan wij als Friese Boys hier weer een hele leuke invulling aan geven.

We hopen dat we deze dag en de komende acht weken weer op uw steun mogen rekenen, want hoe meer sponsorpunten we verzamelen, hoe meer sponsorgeld we aan het einde van actie door Poiesz Supermarkten krijgen uitgekeerd en hoe meer leuke dingen we weer voor onze jeugd kunnen aanschaffen of organiseren. Alvast bedankt voor uw steun.

Wilt u nog meer informatie, dan kunt u terecht bij het jeugdbestuur van Friese Boys, maar houdt ook uw brievenbus, facebook en onze website voor meer nieuws over deze actie in de gaten en vergeet ook niet de reclamefolder, boordevol sponsorproducten, van Poiesz goed te bekijken.

Contactpersoon: Jan Hoogsteen, Triemsterloane 46, 9298 VW Kollumerzwaag, 0511-445095.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button