HoofdnieuwsRegionaal

Friese CDA kandidaten Tweede Kamer in actie te Surhuisterveen

SURHUISTERVEEN – Op zaterdag 4 maart van 10.00 uur tot 12.00 uur kunt u kennismaken met onze kandidaten voor de Tweede Kamerverkiezingen, Het zijn Harry van der Molen uit Leeuwarden op plaats 8 en Esther Hanemayer uit Dokkum op plaats 31. U kunt hen ontmoeten,  uw vragen stellen, maar bovenal kunt u ze aan het werk zetten. Ze wassen samen met  de leden van fractie en bestuur van CDA Achtkarspelen en de wethouders Harjan Bruining en Jouke Spoelstra uw auto voor het Goede Doel.

De opbrengst van het autowassen gaat in zijn geheel naar het jongenstehuis Khayalethu in Port Elizabeth, Zuid-Afrika (www.khayalethu.org.za). De missie van Khayalethu Youth Centre is zorg en opleidingen te bieden aan straatkinderen in de leeftijd tussen 8 en 18 jaar. Deze organisatie wordt al jaren ondersteund door de familie Jilderda uit Surhuisterveen.

 

Ook enkele plaatselijke ondernemers werken mee. Er worden Pooltjes (Hifi Pool), Machieltjes (Wijnhuis Machiel), Hoeksma’tjes (Schilder Ate Hoeksma), Walda’tjes (Schilder Walda)  en Intertoytjes (Joop Numan) uitgedeeld onder de klanten. Bonnen voor een bijzondere autowasbeurt.  Geen bon? Voor slechts 5 euro wordt ook uw auto weer spic en span.

En terwijl u wacht, wordt u door D.O.R.P. Bruining Zorg, het plaatselijke re-integratieproject van Jelle Bruining, een kop koffie aangeboden. Het gaat allemaal gebeuren op het parkeerterrein van de Flambou aan de Groningerstraat 40 te Surhuisterveen. CDA Achtkarspelen is blij met uw komst en we hopen straks op een stevige Friese vertegenwoordiging in de Tweede Kamer.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button