HoofdnieuwsRegionaal

Friese titels in VakantieBieb-app

KOLLUM – December. De maand van feesten en tradities, van familie en vrienden. Maar ook een maand van rust om eindelijk weer eens een goed boek te lezen. De Bibliotheek maakt lezen in de vakantie, maar ook in de weken daarna, héél aantrekkelijk. Tot en met 25 januari heeft iedereen een groot aantal e-books binnen handbereik. Er is keuze uit een selectie van thrillers, (streek)romans, kinderboeken en nu ook Friese titels!

Friese titels

Het gaat om ‘Griene simmer’ van Bart Kingma (schrijver van de eerste editie van het moordspel èn dit is het eerste e-book dat in de Friese taal is verschenen), ‘It geloksbern’ van de populaire schrijfster Hilda Talsma en ‘De boumaster fan de aldehou’ een klassieker van Douwe Tamminga. Het is voor het eerst dat nu ook Friese titels beschikbaar zijn in de Vakantiebieb-app. Uitgeverij Elikser uit Leeuwarden heeft de titels beschikbaar gesteld. De Friese Bibliotheken zijn uiteraard blij met deze samenwerking.

Vakantiebieb

De e-books zijn beschikbaar in de Vakantiebieb-app. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is de app downloaden. De VakantieBieb-app is voor leden én niet-leden van de Bibliotheek gratis verkrijgbaar via de App Store en de Google Play Store. Na eenmalige registratie is downloaden simpel. De gekozen boeken verschijnen vanaf dat moment in je virtuele boekenkast en zijn zonder internetverbinding te lezen tot 25 januari 2014.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button