HoofdnieuwsRegionaal

Frisse Start: je bedrijf weer helemaal op orde

BUITENPOST – Alles uit je bedrijf halen wat erin zit. Met de passie en het enthousiasme waarmee je ooit begonnen bent. Dat is de missie van Frisse Start. Want ondernemen is uitdagend, vernieuwend, spannend, soms erg lastig, veelzijdig en geen dag hetzelfde. Het biedt je de vrijheid om elke dag te kiezen wat je wel of niet doet en wat je uitstelt of stopt. Reden genoeg voor Innovatiehuis Lauwersdelta in Buitenpost om een samenwerking aan te gaan met Frisse Start. “Innovatiehuis Lauwersdelta in Buitenpost biedt een inspirerende werkomgeving aan ambitieuze en vernieuwende ondernemingen uit Noordoost-Fryslân en het Westerkwartier”, aldus Niels Tel, innovatiemakelaar bij Lauwersdelta. “Nieuwe en bestaande MKB-ondernemingen met groeiambitie kunnen elkaar stimuleren en versterken en op deze manier doorgroeien. Innovatiehuis Lauwersdelta staat als regionaal kennis- en netwerkcentrum open voor alle ondernemers. De werkwijze van Frisse Start helpt MKB-ondernemers de juiste keuzes te maken en die handvaten te geven die zij nodig hebben om (weer) succesvol te zijn”.

 

Frisse Start: Dietha Paauw

Vanaf 1 oktober zal Dietha Paauw, bekend van Bewegingscentrum Switte uit Buitenpost én sinds begin van dit jaar adviseur bij Frisse Start als expert verbonden zijn aan Innovatiehuis Lauwersdelta. “Als eigenaar van een bewegingscentrum weet ik hoe het is om iedere dag weer alle ballen in de lucht te houden. En hoewel dat jongleren soms erg lastig is, vind ik het geweldig omdat een dag nooit hetzelfde is. Nieuwe uitdagingen dienen zich telkens aan. Het belangrijkste voor succes is voor mij ondernemen met ziel en zaligheid. Dátgene doen wat jou persoonlijk raakt en bezielt. Op een manier die plezier, energie en voldoening geeft, maar waarbij doelgerichtheid en focus altijd centraal staan. Mijn ondernemerservaring zet ik in om andere jonglerende ondernemers te adviseren, te coachen, te begeleiden én te inspireren”.

 

Frisse Start Traject

Naast advies, coaching en interim kunnen ondernemers kiezen voor het Frisse Start Traject: een uniek 10-stappenplan, speciaal ontwikkeld voor het MKB. Binnen dit traject voer je als ondernemer samen met de Frisse Start Adviseur noodzakelijke verbeteringen door op het gebied van organisatie, personeel, financiën en procedures. En omdat medewerkers als geen ander weten hoe het bedrijf in elkaar steekt, worden zij intensief bij het traject betrokken. Met als doel: het Droombedrijf realiseren waar de ondernemer doet wat hij of zij echt leuk vindt. Het Frisse Start Traject geeft het bedrijf weer de impuls die het nodig heeft om succesvol te zijn volgens een methodiek die duidelijk, overzichtelijk en resultaatgericht is. “Ik zet mijn opgedane kennis en ervaring in het bedrijfsleven, bankwezen, bij overheidsinstanties en als succesvol ondernemer graag in om ervoor te zorgen dat ondernemers hun bedrijf weer op orde krijgen. Of het nu gaat om organisatiestructuren, sales, marketing of personeelszaken: mijn enthousiasme gecombineerd met een vleugje noorderlingennuchterheid zorgt met de bewezen succesvolle methode van Frisse Start altijd voor een doeltreffende samenwerking.

 

FrisseStart-Spreekuur in Innovatiehuis Lauwersdelta

‘’Het concept van Innovatiehuis Lauwersdelta spreekt mij ontzettend aan. Ik was op zoek naar méér dan alleen een geschikte werkplek en na een gesprek met Niels Tel werden wij beide enthousiast over een samenwerking. De synergie die er binnen het innovatiehuis heerst, het samenwerkende karakter en de beschikbare faciliteiten zorgen voor een fijne werkomgeving. Het delen van kennis is een belangrijke kernwaarde van Lauwersdelta en daarom houd ik iedere donderdag van 9.00-12.00 uur een FrisseStart-Spreekuur. Voor slechts 10 euro kunnen ondernemers een vrijblijvend adviesgesprek komen voeren, waarbij ze meteen een aantal creatieve oplossingen krijgen waarmee ze direct aan de slag kunnen. De 10 euro gaat naar een goed doel, dus naast de creatieve oplossingen die ze krijgen nóg een goede reden om een afspraak te maken voor een inspirerend adviesgesprek! ”. Voor meer informatie over FrisseStart en Dietha Paauw kunt u terecht op www.frissestart.com.

 

 

 

 

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button