HoofdnieuwsRegionaal

Fritech Buitenpost nieuwe ambassadeur Noordoost Fryslân

BUITENPOST – Jeroen ten Brink van Fritech uit Buitenpost werd donderdag 17 april ambassadeur van Noordoost Fryslân. Ten Brink zette zijn handtekening op de eerste ambassadeursovereenkomst van dit jaar, waarna hij officieel als nieuwste ambassadeur het Dwaande-speldje opgespeld kreeg door mede ambassadeur en voorzitter Geesje Duursma.

Het team van Fritech is enthousiast, betrokken en staat altijd klaar om werkzoekenden te ondersteunen bij het vinden van een passende baan of het oplossen van uw personeelsvraagstukken.

Hun dienstverlening wordt gekenmerkt door de persoonlijke aanpak. Fritech werft en selecteert niet alleen gemotiveerd personeel, maar verdiept zich in het bedrijf, zodat de juiste persoon op de juiste plek terecht komt. Het uitgangspunt is dat een flexibele kracht functioneert als een vaste kracht!

De ambassadeurs van Noordoost Fryslân vormen het visitekaartje van de regio. Ze zijn geworteld in Noordoost Fryslân en / of hebben een gerenommeerde naam opgebouwd. Bovendien beschikken ze over een groot netwerk. De bedrijven kunnen helpen bij het bouwen aan een sterk merk voor Noordoost Fryslân. De ambassadeurs zijn trots op Noordoost Fryslân en dit willen ze uitdragen. Dit kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld op bedrijfswagens, websites of op regionale bijeenkomsten. Een aantal ambassadeurs denkt ook actief mee over de marketingcampagnes van Dwaande.

Kijk voor meer informatie op www.dwaande.nl.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button