HoofdnieuwsRegionaal

Galerie Noordvleugel in Top Twintig voor Galerie van het jaar 2017

VEENKLOOSTER – Galerie Noordvleugel te Veenklooster is genomineerd voor de eretitel van Galerie van het jaar 2017, en is op die lijst doorgedrongen naar de Top Twintig. Noordvleugel is de enige Friese galerie die tot deze verkiezingen is toegelaten. Nu komt het op stemmen aan, een stemming waaraan iedereen kan meedoen. Ga naar www.galerievanhetjaar.nl en vervolgens naar halve finalisten Noordvleugel Veenklooster.

De verkiezing beleeft dit jaar haar vijfde editie en brengt de Nederlandse galerieën op deze aantrekkelijke manier onder de aandacht van duizenden kunstliefhebbers. Galerie Noordvleugel valt vooral op door de hoge kwaliteit van de al vele jaren wisselende exposities, exposities waarop uitsluitend vooraanstaande kunstschilders en beeldhouwers worden gepresenteerd.

De galeriehouders Jan en Mineke Bosma hebben het talent hun tentoonstellingen zo samen te stellen dat iedere nieuwe expositie weer vele belangstellenden naar Veenklooster lokt. Alles uit liefde voor de kunst, aldus Mineke Bosma, en aan liefde mag je eisen stellen.

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button