HoofdnieuwsRegionaal

Geslaagde onderlinge acrogymwedstrijd voor Wardy

KOLLUM – In januari zullen de belangrijke plaatsingswedstrijden voor acrogym weer beginnen. Om op deze wedstrijden zo goed mogelijk voor de dag te komen is het belangrijk dat alle oefeningen en elementen goed uitgevoerd kunnen worden. De gymnastiekvereniging Set ‘m op uit Augustinusga heeft daarom ook dit jaar weer een onderlinge acrogymwedstrijd georganiseerd in samenwerking met Hercules Harkema en Wardy Kollum. Deze wedstrijd was voor de teams en leiding een goed streefmoment om alles klaar te hebben zodat daarna nog aan het perfectioneren van de oefeningen en elementen gewerkt kan worden.

In een gezellige sfeer met veel enthousiast publiek werden de oefeningen dit seizoen voor het eerst getoond op de wedstrijdvloer.

Veel teams van Wardy mochten het podium betreden;

Bronzen medailles werden behaald door Gea Hansma en Myrthe Bouma (junior duo E-lijn), Annika Bontekoe en Nynke Dam (duo D-lijn), Susanne Brouwer en Femke Hansma (duo C-lijn), Afrida Zijlstra en Renate Talstra (duo pupillen), Annet de Boer, Janita Kloppenburg en Femke Sijpersma (trio D-lijn).

Zilveren medailles waren er voor Daphne Diertens en Enola Kramer (duo C-lijn), Serena Hoekstra, Janna Mout en Lemmy van der Zeer (trio D-lijn), Meta van Dekken en Fenna Bouma (duo E+), Jellyne Nicolai en Marieke Fennema (junior duo E-lijn), Anne Meike Terpstra, Selina van der Ploeg en Noa van Houten (junior trio E-lijn).

Gouden medailleplaatsen waren er voor Lisanne van der Veer en Ilse van der Veer (duo D-lijn), Yordin Breider en Bram de Jong (duo E+), Maxine Breider en Sanne Hiemstra (duo E+).

 

Afrida en Renate

 

 

 

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button