HoofdnieuwsRegionaal

Geslaagde openhuis bij @work in Kollum

KOLLUM -Donderdag was er een openhuis bij @Work  Personeelsdiensten  in Kollum. Het was een geslaagde openhuis en veel mensen namen even een kijkje, ze werden welkom geheten met een bakje koffie en gebak. Verder werden de bezoekers van veel informatie voorzien.

Maandag 1 oktober opende @WORK Personeelsdiensten haar deuren op de Voorstraat 104 in Kollum. Door de toenemende vraag vanuit de markt en om de dienstverlening in deze regio te optimaliseren heeft @WORK besloten om zich in Kollum te gaan vestigen.

Wij krijgen steeds meer vraag vanuit deze regio om de flexibele arbeid te coördineren.  Dit kunnen wij het beste doen door dicht bij de uitzendmedewerkers en de opdrachtgever te zitten. Hierdoor ontstaat veel meer binding met beide partijen en dit wordt door beide als zeer prettig ervaren.

@WORK is vijf jaar geleden gestart in Drachten en is inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote uitzendorganisatie. Wij richten ons voornamelijk op het MKB bedrijf en zijn erg betrokken bij onze opdrachtgevers en uitzendmedewerkers. Vooral deze persoonlijke aandacht is wat ons onderscheidt van andere uitzendbureaus.

 

Vanaf maandag 1 oktober kunnen werkzoekenden uit de regio Kollum zich bij ons in laten schrijven. Wie zich in de maand oktober bij ons op kantoor in laat schrijven maakt ook nog eens kans op leuke prijzen. Dus kom snel bij ons langs! Kijk voor meer informatie op onze site: www.workbv.nl of bel 0511-820282.

 

Eigen foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button