HoofdnieuwsPolitie BerichtenRegionaal

Getuigen gezocht van aanrijding in De Westereen

DE WESTEREEN – De politie zoekt getuigen van een aanrijding op de Ljurkstrjitte in De Westereen. Daar raakte zondagmiddag 7 juli omstreeks 16.30 uur een 24-jarige bromfietser uit Kootstertille gewond.

De man reed met zijn scooter over de Ljurkstrjitte toen vanuit de Skriesstrjitte een blauwe Opel Astra, type G, naderde. Vanwege werkzaamheden in de Ljurkstrjitte was er niet al te veel ruimte. De auto kwam dan ook op het weggedeelte waar de 24-jarige op zijn scooter reed. Hij moest uitwijken om een aanrijding te voorkomen.

De auto raakte hem desondanks en de man op de scooter kwam dan ook ten val. De auto reed vervolgens door en de automobilist bekommerde zich niet over het slachtoffer. De 24-jarige werd door een familielid naar het ziekenhuis in Dokkum gebracht. Daar moest hij een nacht ter observatie blijven. Dinsdag deed de bromfietser aangifte. Hij gaf daarbij aan dat kenteken van de auto vermoedelijk met 52 begon. De politie komt graag in contact met de bestuurder van de auto of met getuigen van deze aanrijding. U kunt daarvoor bellen met de politie via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button