Buiten regioHoofdnieuwsRegionaal

Gevarieerd Voorjaarsconcert Cultuurcentrum de Wâldsang

BUITENPOST – Op zaterdagavond 21 maart a.s. verzorgen leerlingen en docenten van Cultuurcentrum de Wâldsang een Voorjaarsconcert in de Kruiskerk in Burgum. Op het programma staan bijdragen op gitaar, slagwerk, viool en orgel. Bovendien treden er een kinder- en een vrouwenkoor op. De aanvang is 19.30 en de toegang is gratis. Vanaf 19.00 uur, in de pauze en na afloop is er een informatiestand geopend. Naast een gevarieerd concert dus ook een mooie gelegenheid om eens (nader) kennis te maken met de Wâldsang!

“Muziek en meer…”, zo staat bij het Wâldsang-logo vermeld. “Muziek” verwijst naar het grote aantal cursussen en activiteiten op muziekgebied. Op maar liefst 25 leslocaties in Achtkarspelen, Dantumadiel, Kollumerland c.a. en Tytsjerksteradiel (dus altijd in de buurt!) verzorgen bevoegde muziekdocenten allerlei lessen. Van viool tot rockgitaar en van drums tot orgel. Van Barok tot beat en van smartlap tot symfonie. Daarbij worden volop mogelijkheden geboden voor samenspel. In popbands bijvoorbeeld. Of in fluit-, saxofoon- en gitaarensembles.

Naast het ‘vrijetijdsonderwijs’ worden op zo’n 70 basisscholen in de regio de muzieklessen verzorgd. Hieronder vallen o.a. lessen Algemene Muzikale Vorming, instrumentverkenningen en workshops popmuziek.

Het “Meer…” bij het logo staat voor cursusaanbod in andere disciplines dat wordt aangeboden. Dans bijvoorbeeld. En mode, fotobewerking en film maken. Komende periode zal dit aanbod verder worden uitgebreid.

 

Voor meer informatie over aanbod en activiteiten kan iedereen terecht op www.cultuurcentrumdewaldsang.nl en op de Facebookpagina. Ook de laatste nieuwtjes, docenten, en de agenda zijn hier te vinden.

 

  • En graag tot 21 maart natuurlijk!

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button