112HoofdnieuwsRegionaalVideo's

Gewonden bij frontale aanrijding (video)

GERKESKLOOSTER – Zaterdagmiddag vond er een frontale aanrijding plaats op de Izermieden onder Gerkesklooster. Een Fiat Panda bestuurd door een 27-jarige man uit Twijzel rijdend vanaf Blauforlaet richting Gerkesklooster raakte waarschijnlijk door gladheid op de Izermieden in de slip en verloor de macht over het stuur.

Daarbij kwam hij op de verkeerde weghelft terecht waarop dat zelfde moment een Opel Zafira bestuurd door een 39-jarige inwoner van Zwagerbosch, rijdend vanuit Gerkesklooster kwam, met als gevolg een frontale aanrijding. De brandweer van Buitenpost, twee ambulances en het MMT (Mobiel Medisch Team)  kwamen ter plaatse om zich over de gewonden te ontfermen.

De inzittenden van de Opel zijn door het brandweer personeel opgevangen  zij waren niet gewond geraakt.  Eén persoon zat bekneld en is door de brandweer uit de auto gehaald en later met een ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Ook zijn 5 – jarige dochtertje was licht gewond en is ook naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek. De weg werd tijdelijk afgesloten voor alle verkeer en de VOA deed onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

[youtube_video id=”Abx8HScnWmY”]

 

Foto’s Fokke Jongsma  en Video Jelke Jongsma

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button