HoofdnieuwsRegionaal

GGD Fryslân opent tijdelijke pop-up vaccinatielocatie in Gerkesklooster 

GERKESKLOOSTER – Heeft u nog geen vaccinatie tegen corona, maar wilt u dat wel? Dan kunt op 10 en 17 december voor een vaccinatie zonder afspraak ook terecht bij een pop-up locatie van GGD Fryslân in Gerkesklooster. We staan dan van 14.00 – 18.00 uur in dorpshuis Rehoboth. Het adres is: Dikholt 1, 9873 RE Gerkesklooster. Hier kunt u ook terecht als u nog vragen heeft over het vaccin.

Neem uw legitimatiebewijs mee    
Wilt u direct op de pop-up locatie geprikt worden? Neem dan uw legitimatiebewijs mee. GGD Fryslân prikt met het vaccin BioNTech/Pfizer. Een vaccinatie is gratis. Er wordt na de eerste prik direct een afspraak voor een tweede prik ingepland.

Verschillende locaties  
GGD Fryslân komt op verschillende plekken in Fryslân met een pop-up locatie. Meer info hierover vindt u op www.ggdfryslan.nl/popup.  Op onze vaste vaccinatielocaties is het ook mogelijk om zonder afspraak een eerste of tweede prik te halen. Dit kan tot een uur voor sluitingstijd.

Niet voor extra prik (boostervaccinatie)
Op onze pop-up locaties is het niet mogelijk om een extra prik (boostervaccinatie) te krijgen. Bent u hiervoor aan de beurt? Maak dan een afspraak op één van onze vaste vaccinatielocaties.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button