EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Een gezellige en betoverende avond tijdens Glamour Night

OPENDE – Woensdagavond heeft Life and Garden Opende  samen met veel lokale bedrijven een inspirerende avond gepresenteerd. De Life & Garden Glamour Night! Zo’n 1500 mensen kwamen deze Glamournight bezoeken.

Vanaf 19.00  kon men kennis maken met de mooiste en nieuwste trends op het gebied van culinair, mode, persoonlijke verzorging en interieur! Er was van alles te beleven en voor vrouwen een uniek en gezellig avondje uit. Je kon heerlijk  in de watten worden gelegd door Kapsalon Kreatief(Haar & Make up), Tinie’s Beauty Place(Wimpers), Grietje de Poel (Knabbelvisjes!), Erica Naildesign (2xwereldkampioen!). Shoeby Fashion gaf in samenwerking met Kjelvik en Pand 10 een geweldige Modeshow! Daarnaast showde Bosgra Juweliers, Werkman en Trea’s Body Fashion de laatste trends op het gebied van lingerie, brillen en sierraden.

Ook op culinair gebied ontbrak het niet!! Wijnhuis Machiel, Theeproeverij Kraft en Poiesz Opende verzorgden heerlijke en verrassende proeverijen. Julia Sport- en Afslankinstituut was aanwezig en gaf samen zal samen met Drogisterij Helfrich(Julia-vitaminelijn), bakkerij Wouda (Julia-brood) en Rauwerda’s Vishandel (Julia-vis) informatie over het inspirerende Julia concept verantwoord diëten en afslanken. Voor de hondjes van alle glamour vrouwen was er gezondheidsvoeding van Ecostyle en was Trimsalon Mariska was aanwezig. ’t Yzerskuorke en de Life & Garden Opende verzorgde de  mooiste kerststukjes en een inspirerende kerstmarkt! Het was gezellige en betoverende avond.

 

 

 

 

Foto’s  Fokke Jongsma  Voor meer foto’s klik hier 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button