HoofdnieuwsOndernemendRegionaal

Goed Foarelkoar 2017 is van start

DOKKUM – Kabelnoord verdeelt ook dit jaar haar sponsorbudget samen met u! Vanaf vandaag kunnen er projecten aangemeld worden voor Goed Foarelkoar! Onder de vlag van het jaarlijks terugkerende project Goed Foarelkoar krijgen inwoners van het Kabelnoord-werkgebied invloed op het besluit waar het sponsorgeld van Kabelnoord naartoe gaat. Bovendien kunt u zelf projecten indienen, dus zowel de verdeling als de initiatieven komen vanuit de inwoners: voor en door de regio.  Kabelnoord wil op deze manier iets teruggeven aan het gebied waar bijna 90% van de huishoudens een Kabelnoord abonnement heeft. Net als deze actie is Kabelnoord ook voor en door de regio.

Hoe werkt Goed Foarelkoar?
Op de Goed Foarelkoar website www.sponsoractievankabelnoord.nl kunnen inwoners van de gemeenten Dongeradeel, Dantumadiel, Kollumerland c.a., Schiermonnikoog en Ameland t/m 21 augustus 2017 projecten indienen waarvoor zij sponsorgeld willen ontvangen. Verdeling van de budgetten vindt plaats doordat inwoners vanaf woensdag 23 augustus t/m donderdag 21 september 2017 op hun favoriete project mogen stemmen. Naast vier publieksprijzen zijn er juryprijzen. In totaal wordt er dit jaar een bedrag van € 8750,= over de uitgekozen projecten verdeeld.

Meedoen aan Goed Foarelkoar
Er is geen limiet aan het aantal deelnemende projecten. Naast de publieksprijzen verdeelt de jury van Kabelnoord € 2500,- onder één of meer projecten. De jury houdt in haar beoordeling rekening met kleine initiatieven. Dit zorgt ervoor dat initiatieven van kleinere verenigingen ook grote kans maken om sponsorbudget van Kabelnoord te bemachtigen. Ook mee doen? Ga naar www.sponsoractievankabelnoord.nl en meld uw project aan.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button