HoofdnieuwsRegionaalSport

Goede wedstrijdresultaten voor turnsters Wardy

FERWERT – Zaterdag 15 maart werd in Ferwert de tweede plaatsingswedstrijd voor de niveaus D2 en D3 gehouden. Sanne Hiemstra en Aïsha Roskammer van Wardy Kollum deden hier aan mee bij de categorie pupil 1 D2. Deze talenvolle jonge dames hebben de eerste plaatsingswedstrijd helaas moeten missen door een groot probleem aan jurytekort waardoor turnsters van Wardy werden uitgesloten van deelname.

Ondanks dat plaatsing voor het Friese kampioenschap hierdoor niet meer mogelijk is, wilden zij toch graag meedoen aan deze wedstrijd. Sanne Hiemstra liet over het algemeen een erg goede indruk achter met haar nette oefeningen en eindigde hiermee net naast het podium. Ook Aïsha Roskammer ging vol zelfvertrouwen van start, wat terug te zien was op alle vier toestellen. Bij de prijsuitreiking bleek dat deze goede oefeningen zelfs genoeg waren voor een bronzen plak.

In Vries werden ’s middags de districtskampioenschappen acrogym op het C-niveau gehouden.  Het acroduo Daphne Diertens en Enola Kramer eindigden hier op een vierde plaats waarmee zij ruimschoots het limiet voor de landelijke halve finale hebben behaald. In mei zullen zij hierbij in actie komen.

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button