Ondernemend

Goedkoopste APK garage zoeken doe je zo!

Is jouw auto binnenkort toe aan een APK keuring? Dan kun je dankzij het internet makkelijk zoeken naar een garage bij jou in de regio. Echter gaat het soms misschien juist té makkelijk, want als je bijvoorbeeld “APK Utrecht” intikt op Google, dan krijg je pagina’s aan zoekresultaten. Heb je daarom liever alle gecertifieerde APK garages overzichtelijk in één database? Sla dan MijnGarage.nl alvast op bij je favorieten. Hier vind je namelijk binnen enkele seconden een rijtje van APK garages in jouw buurt!

Hoe zoek je een APK garage via Mijn Garage?

Wanneer je je auto laat keuren bij een van de aangesloten garages van MijnGarage.nl, dan wordt je auto gecontroleerd op drie onderdelen: verkeersveiligheid, milieu en registratie. Dit zijn de drie vereisten om de APK keuring te doorstaan en veilig de weg op te kunnen. Bij MijnGarage.nl kun je gemakkelijk zoeken op woonplaats of regio en meteen een afspraak maken bij een garage in jouw buurt. Voer eerst je kenteken in en geef aan welke werkzaamheden je wilt laten uitvoeren. Nadat je jouw gegevens hebt ingevuld, zal de garage die je hebt gekozen direct contact met je opnemen. MijnGarage.nl  zorgt er tevens voor dat je meerdere bevestigingen ontvangt, zodat je er zeker van bent dat jouw afspraak definitief is.

Hoeveel kost een APK keuring?

De rekening van een APK keuring bestaat uit twee onderdelen: het afmelden van je voertuig bij de RDW en de keuring zelf. Bij MijnGarage.nl hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten die er achteraf bij komen, omdat je erop kunt vertrouwen dat de opgegeven prijzen gewoon kloppen. Indien de prijs voor de werkzaamheden onverhoopt hoger uitvalt dan de genoemde prijs in de offerte, betaalt MijnGarage.nl aan jou het verschil terug.

Tip voor de goedkoopste garage zoeken

Voor APK keuringen bestaan geen vastgestelde prijzen, dus in principe kan iedere garage zelf bepalen hoeveel zij voor een keuring rekenen. Gelukkig kun je dankzij MijnGarage.nl makkelijk de prijzen met elkaar vergelijken en op deze manier altijd de goedkoopste garage zoeken. Een tip is dan ook om niet alleen in jouw eigen woonplaats, maar eventueel ook in de omliggende plaatsen te zoeken. Laten we Utrecht als voorbeeld nemen. Naast Utrecht kun je bijvoorbeeld ook in Nieuwegein, IJsselstein, Maarssen, De Bilt en Houten zoeken. Het kan soms zomaar een paar tientjes schelen als je een stukje verder rijdt voor je APK keuring!

Dit kan u ook interesseren

Back to top button