HoofdnieuwsRegionaal

Gommers Houtbouw looft €25.000 voor gouden tip die leidt naar inbrekers

KOLLUMERZWAAG – Eigenaar Tjipco Gommers, van Gommers Houtbouw uit Kollumerzwaag looft 25.000 euro uit voor de gouden tip die leidt naar de inbrekers die afgelopen week toesloegen bij zijn bedrijf.

In de nacht van dinsdag 27 augustus op woensdag 28 augustus is er ingebroken bij Gommers Houtbouw aan de Teake Pieterslân in het dorp Kollumerzwaag. Woensdagochtend kwam de eigenaar achter de inbraak en werd de politie ingeseind.

Dinsdagavond heeft er voor het bedrijf een voertuig gedraaid, mogelijk hebben mensen dit gezien. Vermoedelijk heeft dezelfde auto een deel van de nacht op de Hanenburch in het dorp gestaan.

De inbrekers hebben meerdere ramen geforceerd om binnen te komen. Vervolgens werd een kluis opengehaald en werden er kostbaarheden meegenomen.

In onderstaande video is een van de daders te zien. Gommers over de video op zijn Facebook: “Voor de gouden tip, of wie deze man bij mij brengt loof ik 25 duizend euro uit. Betere beelden wordt met man en macht aan gewerkt maar kan niet wachten.”

Informatie kan worden gegeven via [email protected].

Eigen Foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button