HoofdnieuwsRegionaalSport

Goud en Zilver voor C.G.V. Wardy

STIENS – Afgelopen weekend werd er in Stiens de 1e plaatsingswedstrijd gehouden voor de 3e divisie turnsters. Vele turnsters verschenen ten tonele. De concurrentie was goed voorbereid, maar zo ook C.G.V. Wardy uit Kollum. C.G.V.Wardy heeft 3 turnsters die uitkomen in deze divisie. Enola Kramer (jeugd 2 niveau E), Renate Talstra en Renee Fleury (jeugd 1 niveau D1).

Enola Kramer draaide een goede wedstrijd met hier en daar nog een verbeterpuntje voor de volgende plaatsingswedstrijd. De concurrentie was dit keer nog iets te sterk waardoor een podiumplaats helaas niet gelukt is. Wel heeft ze een prachtige totaalscore neergezet van 42,65. Ze behaalt hiermee een 8ste plaats. Renate en Renee streden in dezelfde categorie en waren dus directe concurrenten van elkaar. Bij de dames was absoluut geen sprake van rivaliteit maar juist van saamhorigheid. Samen streden ze voor het eremetaal. Met prachtige oefeningen op brug, balk, vloer en sprong.

Bij de prijsuitreiking was het dan ook fantastisch om te horen en te zien dat Renee Fleury met 48,03 het zilver in ontvangst mocht nemen en Renate Talstra met een totaalscore van 48,68 het goud omgehangen kreeg. Beide dames van harte gefeliciteerd met jullie behaalde plaatsen!

In het weekend van 25 en 26 april wordt er wederom gestreden voor het eremetaal ditmaal in Nieuwehorne. Wij wensen de dames bij deze alvast veel succes.

 

Foto: links Renate Talstra, rechts Renee Fleury

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button