HoofdnieuwsRegionaalSport

Goud en zilver voor CGV Wardy

HARDEGRIJP – Zaterdag 23 april hadden 6 turnsters van CGV Wardy hun 1e plaatsingswedstrijd in Hardegarijp voor het niveau D4 en D5. Lotte mocht als eerste turnster van Wardy starten met de wedstrijd. Ze begon met sprong wat haar goed af ging. Vervolgens kwam de brug waar ze een hele strakke oefening liet zien. Daarna volgde balk waar ze wederom een keurige oefening liet zien. Ze sloot haar wedstrijd af op de vloer. Bij de prijsuitreiking bleek Lotte zich naar het zilver te hebben geturnd. Een hele mooie uitslag!

In de tweede wedstrijdronde was het Sjoukje haar beurt om te laten zien wat ze kan. Ze begon dan ook met een hele mooi handstandplat op sprong, wat tevens haar beste toestel was. Daarna volgde haar brugoefening. Hier had ze bij de buikdraai echter teveel vaart waardoor ze er 2 achter elkaar maakte. Ook op balk waren wat kleine foutjes te zien. Ze sloot haar wedstrijd af met een mooie vloeroefening. Al met al heeft Sjoukje een keurige 11e plaats behaald.

In de derde wedstrijdronde kwamen er 3 turnsters uit voor CGV Wardy. Rixt, Jildou en Eefje. Alle drie de turnsters begonnen met sprong en lieten ook een mooie oefening zien. Op brug liet Rixt een hele strakke oefening zien. Eefje en Jildou hadden een paar kleine foutjes, maar turnde desondanks een keurige oefening. Ook op de balk ging het voor alle drie de turnsters goed. Om af te sluiten met een mooie vloeroefening. Voor Eefje en Jildou was dit hun eerste wedstrijd op dit niveau. Zij eindigden op de 24e en 22e plaats. Bij de prijsuitreiking bleek Rixt zich naar een goud te hebben geturnd! Een hele mooie wedstrijddag voor de turnsters van CGV Wardy.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button