HoofdnieuwsRegionaal

Goud in handen met foto op hout

KOLLUM – Halbe Boersma, winnaar van de Jonge Ondernemersprijs van het Noorden in 2006, brengt samen met zijn compagnons een nieuw merk op de markt: FotoOpHout.nl. Op 12 september is de gelijknamige website www.fotoophout.nl online gegaan.

Het nieuwe merk is een dochteronderneming van CanvasCompany.nl. Na jarenlang succes in de canvaswereld wil Halbe nu verder en daarom richt hij zich op een vernieuwend product.  Een foto op hout laten drukken is de nieuwste woontrend en hoewel de website van FotoOpHout.nl nog niet eens online was, stroomden de eerste bestellingen al binnen. Ook daaraan merkt Halbe dat het een succes wordt. Een foto op hout straalt warmte uit en is een uniek product dat iedereen zal opvallen. Dat is de kracht van het product.

 Succesvol ondernemen

In 2006 won Halbe Boersma met zijn bedrijf CanvasCompany.nl  de Jonge Ondernemersprijs van het Noorden. Sindsdien zit het bedrijf in de lift en is er door de jaren heen ontzettend veel gebeurd. Marcel Hamstra en Sierk van Lingen zijn mede-eigenaar geworden en samen met hen zijn er allerlei successen geboekt. FotoOpGlas.nl sloeg goed aan en daarnaast hebben ze PimpJeDeur.nl en TuinposterOpMaat.nl gelanceerd. Nu willen ze verder: op naar een nieuw succes. “Je ziet iets, je hebt er vertrouwen in. En dan moet je er gewoon voor gaan.”  De drie eigenaren zijn het erover eens: het is gewoon anders dan alle andere fotoproducten die er op dit moment zijn. Met FotoOpHout.nl zijn er dan ook grootse plannen, het merk moet minstens net zo bekend worden als CanvasCompany.nl.

Natuurlijk product

Op de website van FotoOpHout.nl kan men een bestelling plaatsen en dan wordt hun foto afgedrukt op hout: materiaal met een stijlvolle, maar warme uitstraling. Nerven en noesten blijven door de foto heen zichtbaar, wat ervoor zorgt dat het hout zijn natuurlijke uitstraling behoudt. “Geen mooiere manier om onvergetelijke momenten voor altijd vast te leggen”, aldus Halbe. Bovendien is het een verantwoorde keuze, want het hout dat gebruikt wordt komt uit duurzaam beheerde bossen. Sierk van Lingen, mede-eigenaar: “We hebben daarvoor gekozen, omdat we zorg willen dragen voor de natuur. Daarom zijn we ook tegen onverantwoorde houtkap, daar willen we niet aan bijdragen.”

www.fotoophout.nl

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button