HoofdnieuwsRegionaalSport

Goud voor Melissa Kraak uit Kollum bij halve finale acro in Oss

OSS – Afgelopen zaterdag deden maar liefst 8 teams van WSBF Surhuisterveen mee aan de landelijke halve finales D+ en C-lijn.

Melissa Kraak uit Kollum, Elina Sipma en Femke Kooistra behaalden het goud met een hoge score op hun balans oefening. Door hun strakke dans behaalde ze het hoogste limiet van de dag. In dezelfde categorie eindigden Marrit Heegstra, Anouck Hofstede en Lisa Mulder op een verdiende 6e plaats en plaatsten zich ook voor de finale.

D+ duo Marith Terpstra en Eline Mulder en D+ trio Hilse van der Woude, Esmee Rijpstra en Aniek Braam lieten in de ochtend twee strakke oefeningen zien en beide teams mochten daarom ook het zilver in ontvangst nemen en plaatsten zich voor het NK in de Ahoy.

Femke Postma en Else Brink werden vierde door een foutje in de balans maar door een strakke tempo oefening behaalden ze voldoende punten voor de finale. In dezelfde categorie werden Hannah Westhof en Alisha Dijkstra 7e.

Bij de junioren ging het zilver naar Jannie de Beer, Marrit Posthumus en Marit Kuipers en werden Bonnie Kiers, Hannah Tempelaar 4e met een strakke balans oefening maar door een foutje in hun tempo oefening wisten zij zich niet te plaatsen voor de finale.

Op 24 juni zullen deze 6 teams van WSBF Surhuisterveen deelnemen aan het NK in Ahoy Rotterdam.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button