HoofdnieuwsRegionaalSport

Goud, zilver en brons voor acroteams Wardy

SNEEK – In Sneek werd de eerste plaatsingswedstrijd gehouden voor  de D en E-lijn. Wardy Kollum deed mee met 14 teams. In de ochtendwedstrijd kwamen drie D-trio’s in actie. Serena Hoekstra, Janna Mout en Lemmy van der Zee lieten een niet geheel foutloze oefening zien, wat de nodige aftrekken opleverde. Zij eindigden op een 7e plaats. Hennie Hoekstra, Iris Bontekoe en Renee Fleury eindigden in dezelfde categorie op een 9e plaats. Annet de Boer, Janita Kloppenburg en Femke Sijpersma lieten een sterke wedstrijdoefening zien en behaalden met een hoge score van 26,23 het brons. Bij het heren instapduo deden het nieuwe herenpaar Yordin Breider en Bram de Jong mee. Zij lieten een stoere oefening zien en eindigden daarmee op de eerste plaats.

Bij de E-junior duo’s deden twee teams mee. Gea Hansma en Myrthe Bouma eindigden op een 7e plaats en het duo Jellyne Nicolai en Marieke Fennema eindigden op een 6e plaats. Annika Bontekoe en Nynke dam doen dit jaar voor het eerst mee in de categorie duo D-lijn en eindigden op een 7e plaats. In dezelfde categorie kwamen Lisanne van der Veer en Ilse van der Veer  in actie. Zij behaalden na een keurige oefening de hoogste scores, maar kregen door een tijdsfout het zilver omgehangen.

In de categorie junior E-lijn trio eindigden Selina van der Ploeg, Anne Meike Terpstra en Noa van Houten met een vierde plaats net naast het podium. Het pupillenduo Afrida Zijlstra en Renate Talstra begonnen hun oefening met een fout die erg veel aftrek opleverden. Gelukkig konden zij de oefening goed hervatten en eindigden op een 7e plaats. Mirjanna Damstra en Yvonne Talstra werden 10e bij de instap duo’s. Meta van Dekken en Fenna Bouma doen dit jaar mee in de nieuwe categorie duo E-plus en eindigden op een 7e plaats. In dezelfde categorie doen ook Maxine Breider en Sanne Hiemstra mee. Zij eindigden op een vierde plaats. Op 8 februari doet Wardy mee aan de 2e plaatsingswedstrijd acrogym.

 

Eigen foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button