HoofdnieuwsRegionaal

Groep 1 van Professor Casimirschool op bezoek bij it Dreamlân

KOLLUMERPOMP – Dinsdag kwamen de kinderen van groep 1 van Openbare Basisschool Professor Casimir in Kollum op bezoek op Natuurcamping it Dreamlân in Kollumerpomp. De zon scheen uitbundig en de kinderen hebben veel plezier gehad. Eerst gingen ze samen tenten opzetten, zoals het hoort op een camping.

Na al die inspanning mochten ze lekker afkoelen in het zwembadje. In de speeltuin werd er volop gesprongen, gegleden en geschommeld en de kinderen hebben het hele campingterrein verkend met de skelters en fietsjes. Tussen de middag waren er heerlijke pannenkoeken, gebakken door een aantal moeders. Daarna moest natuurlijk ook de campingafwas nog gebeuren.

Ook werd er deze dag door groep 1 afscheid genomen van de zo geliefde juf Akke Hoekstra, die vanaf aanstaande vrijdag van haar pensioen gaat genieten. De juf kreeg een grote mand vol met ‘anti-verveel’ knutselwerkjes en cadeautjes van de kinderen, zodat ze zich niet hoeft te gaan vervelen. Donderdag volgt er nog een afscheidsfeest op school voor juf Akke.

De camping dag werd afgesloten met een ijsje en alle kinderen kregen een heus ‘kampeerdiploma’ mee naar huis omdat ze zo goed geholpen hadden.

Foto’s Aly van der Valle

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button