RegionaalSport

Grote animo voor SwitteRun tijdens feestweek Buitenpost

BUITENPOST – De SwitteRun is al niet meer weg te denken uit de Feestweek van Buitenpost. Dinsdag 1 augustus werd de zesde editie gehouden van het leuke loopevenement dat lopers uit de hele regio trekt. Het evenement trekt ieder jaar meer lopers en afgelopen dinsdag namen maar liefst ruim 170 lopers deel aan de zonovergoten SwitteRun 2017.

Om 18.30 uur startte de KidsRun; kinderen van 4 t/m 7 liepen 1 rondje door het winkelcentrum van Buitenpost en de kinderen van 8 t/m 12 jaar liepen 2 rondjes. Dit onder de enthousiaste aanmoediging van onder andere vaders, moeders, pakes, beppes en andere belangstellenden. Vervolgens startte de SwitteRun, waarbij de lopers konden kiezen tussen 5 of 10 kilometer. Ondanks het recreatieve karakter van de loop werd er weer volop gestreden door de deelnemers en werden er prima tijden neergezet. Er waren prijzen beschikbaar gesteld door Restaurant Pyramide, Coop Buitenpost, Fysiotherapie Buitenpost en Bewegingscentrum Switte . Fruit en drinken werd gesponsord door Schipper AGF en Haagen Hobby.

Bewegingscentrum Switte, verantwoordelijk voor de organisatie van het hele gebeuren, kan terugzien op een zeer geslaagde avond. Joas Deinum van Bewegingscentrum Switte: “Het is fantastisch te zien dat het aantal deelnemers aan de SwitteRun ieder jaar groeit en het is geweldig dat er weer zoveel mensen bereid zijn geweest om hen als vrijwilliger in te zetten voor ons evenement. Die willen we hierbij dan ook graag bedanken. Wat ons betreft komt er volgend jaar weer een editie met een nog mooiere route door de omgeving van B樂威壯
uitenpost.”

Voor de aftermovie, foto’s en uitslagen kunt u terecht op www.switte.nl

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button