EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Grote Natuurmarkt bij Botanische tuin De Kruidhof

BUITENPOST – De gratis toegankelijke jaarlijkse Natuurmarkt van De Kruidhof staat helemaal in het teken van natuurbeleving en natuurlijke producten. Meer dan zestig standhouders zullen op woensdag 7 augustus hun bijzondere natuurproducten laten proeven, voelen, ruiken en demonstreren. Jaarlijks komen duizenden bezoekers naar de Natuurmarkt.

Ook dit jaar is er weer een breed aanbod van standhouders variërend van streekproducten, verzorgingsproducten,honing, sieraden, shawls, tassen en biologische producten tot organisaties die zich bezighouden met natuurstudie en natuurbehoud zoals Stichting Natuurmonumenten, de vogelkijkhut van IVN en de regionale imkervereniging.

Ieder jaar slaagt de organisatie er weer in om een aantal vernieuwende producten aan het brede aanbod toe te voegen. Dit jaar zijn dat bijvoorbeeld natuurlijke haar(kleuring)producten, baking soda voor verschillende toepassingen en schilderingen met natuurlijke kalkverven. Natuurlijk kunt u bij De Kruidhof ook terecht voor een grote collectie bijzondere kruiden, fruitbomen, heestersoorten, rozen en vaste planten. Daarnaast zijn er producten uit de tuinen van De Kruidhof zoals scrubzout, handcrème, sint jansolie en lavendelolie.

In  ons tuincafé kunt u heerlijk uitrusten van het struinen over de markt en het wandelen door de tuinen. Verder kunt u genieten van koffie met gebak, een lekker broodje of een lekker ijsje. Op deze dag is de toegang tot de 17 thematuinen van De Kruidhof en tot het IJstijdenmuseum gratis. Kinderen kunnen zich prima vermaken in de educatieve kinderspeeltuin. De markt begint om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button