Buiten regioHoofdnieuwsRegionaal

Grote Play-inn voor saxofoon en koper bij Cultuurcentrum de Wâldsang

BUITENPOST – Op zaterdag 23 januari 2016 organiseert cultuurcentrum de Wâldsang een inspirerende dubbele masterclass voor saxofonisten en koperblazers. Voor alle niveaus bestaat de mogelijkheid om mee te spelen tijdens deze Play-inn, die plaatsvindt bij Wâldsang locatie Buitenpost (de Ring 1a). De aanvang is 09.30 uur en rond 12.30 uur begint een eindpresentatie die zeker de moeite waard zal zijn. Iedereen is hier van harte welkom om te komen kijken en luisteren.

Voor het koper verschijnt in Buitenpost euphoniumspeler Robbert Vos. Hij geniet grote bekendheid in de Fanfare- en Brassbandwereld. Robbert studeerde Cum Laude af aan het conservatorium In Tilburg en speelde overal met  bekende orkesten en ensembles, waaronder het Concertgebouworkest.

De saxofonisten krijgen les van de leden van het wereldberoemde Aurelia saxofoonkwartet. Vanaf 1982 toert dit fantastische saxofoonensemble van Azië tot aan Zuid-Amerika. Bijzonder is dat de sopraansaxofoniste van dit kwartet de uit Augustinusga afkomstige Femke IJlstra is.  Zij is oud-leerling van muziekschool de Wâldsang en nu docent aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen.

Iedereen kan deelnemen! Zowel leerlingen van Cultuurcentrum de Wâldsang als andere belangstellenden. Opgeven via [email protected]

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button