HoofdnieuwsRegionaal

Grote verkoopdag Lichtpuntloods

KOLLUMERZWAAG –  Zaterdag organiseerde de kringloopwinkel “De Lichtpuntloods” haar halfjaarlijkse grote verkoopdag. Op 3400 vierkante meter vloeroppervlak stond vanalles uitgestald. Zo was er ruime keuze in tweede-hands antieke kasten, tafels en stoelen, bankstellen, gereedschap, kleingoed, electronica etc., etc.

Voor de bezoekers was van alles te drinken, zoals koffie en thee, maar er waren ook warme maaltijden, erwtensoep en diverse andere  snacks te verkrijgen. De gehele dag waren er leuke prijzen te winnen met loterijen. Voor de muzikale omlijsting zorgden deze dag Jos Holman en Auke v/d Meer. De hele dag was het een drukte van belang.

De opbrengst was zoals gewoonlijk voor de opvangboerderij, waar deskundig personeel met behulp van vele vrijwilligers, zorgt voor opvang en begeleiding van mensen die in onze maatschappij dreigen tussen wal en schip te geraken. Al 35 jaar  een warm nest voor mensen die in onze huidige maatschappij zich met moeite staande kunnen houden of zelfs dat niet.

 

 

 

 

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button