HoofdnieuwsRegionaalSport

GVV presenteert zich goed bij springwedstrijden in Damwoude

DAMWOUDE – Afgelopen zaterdag was voor heel veel leden van GVV Feanwalden de aftrap van het wedstrijdseizoen met de springwedstrijden op D en E-niveau in Damwoude. GVV stond met een record aantal deelnemers aan de start: behalve selectieleden hebben dit jaar ook veel turners en turnsters uit andere groepen meegedaan aan deze wedstrijd waardoor GVV met maar liefst 65 deelnemers aanwezig was in Damwoude.

Dat GVV een aantrekkingskracht heeft nu ze trainingen verzorgen in een eigen trainingshal blijkt wel uit het feit dat ze met zoveel teams vertegenwoordigd waren. Zowel bij de instap als ook bij de jeugd had GVV een jongensteam op de vloer hadden staan. Voor deze mannen uniek om niet meer met de meiden mee te springen maar samen, een sterke troef waar jongens uit de regio graag naar toe komen.

In de ochtendwedstrijd lieten veel nieuwe en nog jonge leden van GVV zien wat ze al kunnen. Voor velen was het de allereerste wedstrijd. Best een beetje spannend natuurlijk, maar al deze jongens en meiden hebben prima gepresteerd, wat veel perspectief biedt voor de toekomst.

‘s Middags kwamen de teams met al wat meer ervaring aan bod. Zij vielen op door hun strakke presentatie en goede beheersing van de sprongen. Alle teams hebben samen maar liefst 14 prijzen gewonnen en de doorstroming naar het Fries Kampioenschap op 29 november in Kollum is bijna 100%. De deelnemers en hun trainers Marloes, Térèse en Maria kijken dan ook met een zeer tevreden gevoel terug op deze eerste wedstrijd.

 

Op de foto het instapteam van GVV met Jesse Postma, Joran v/d Wal, Sietse Lefferts, Jana Visser, Lenthe v/d Kooi en Joris Feenstra

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button