EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Haar’Salon voor Haarstichting

WESTERGEEST – Zaterdag 28 september is het zover: van 14.00 tot +/- 20.00 wordt er een waar outdoor event georganiseerd door Haar’Salon (kapsalon van het jaar 2013 ) voor de Haarstichting. In de sfeer van een waar dance event gaat Haar’Salon outdoor knippen om zoveel mogelijk geld bijeen te halen voor de Haarstichting die oa haarwerken laat maken en onderzoek doet naar haarziekten. Tevens staat deze stichting al haar “patienten” bij, ze steunt ze, fungeert als contactpersoon naar desbetreffende specialisten en helpt waar ze kan.

Haar’Salon voelt zich ook geroepen om te helpen waar ze kan: “het is toch verschrikkelijk als de diagnose borstkanker geconstateerd wordt en je dan ook nog te maken krijgt met kaalheid. Met de haarwerken die er worden gemaakt kunnen we het leed iets verzachten dus dmv uw bijdrage kunnen we samen veel mensen helpen aan hun geslonken gevoel van eigenwaarde en hen hun zelfvertrouwen weer iets teruggeven” aldus Minke van der Weg, initiatiefneemster.

Wat valt er te verwachten van dit event:

Met een DJ uit de trance-scene die voor de sfeer gaat zorgen, wordt je ontvangen met een drankje / amuse.

Door onze topkapsters wordt er van 14.30 tot 17.00 geknipt voor dit goede doel.

Er worden je verschillende musthaves, accessoires, produkten en lekkernijen aangeboden voor verkoop in- en outdoor. Voor de stoere boys en girls onder ons vindt er een kickbox demonstratie plaats door professionele kickboxers. Laat je je liever betoveren door de schoonheidsspecialiste, nagelstyliste of pedicure (leuk voor als je nog uitgaat) om daarna door onze eigen AnnaJoke Dijkstra op de gevoelige card vastgelegd te worden voor een eigen portretfoto? allemaal mogelijk.

Programma:

 

14.00 opening en welkom met verslag over hoe en wat en wie de haartransplantatie heeft ondergaan bij de Eberson Clinic

14.30 knippen voor de Haarstichting

17.00 Public Sale van BNrs Give-aways

18.00 kickboxdemo om sport en gezondheid te promoten

vanaf 19.00 After party

 

Ook houden we rekening met de kids, er is een luchtkussen aanwezig met oppas !

 

We hopen op mooi weer en jouw bijdrage aan dit fantastische evenement.. dus zegt het voort en tot 28 september op Simmerwei 1 in Westergeest van 14.00 tot +/- 20.00 uur.

 

Voor meer info www.kapsalonhaar-salon.nl

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button