RegionaalSport

Halve finale NK acro Wardy

DEN BOSCH – Op zondag 12 mei vond de landelijke halve finale van de C-lijn plaats in Den Bosch. Wardy was hier met drie teams van de partij, die zich hier na een aantal vorige wedstrijden voor geplaatst hadden. Het duo Meta van Dekken en Rixt Boersma namen deel in de categorie C-senior, waarin ze het tegen erg sterke concurrentie moesten opnemen. Het duo draaide twee hele goede oefeningen en deze werden beloond met een puntenaantal van 46,160.

Hiermee zijn ze op een keurige negende plaats geëindigd, waarmee ze heel tevreden het wedstrijdseizoen hebben afgesloten.
Het C-junior trio Lemmy van der Zee, Enola Kramer en Meike Fleury had wat pech en kon helaas maar één oefening laten zien aan de jury. Wel lieten ze een mooie nieuwe salto zien en kunnen ze trots zijn dat ze op de halve finale hebben gestaan.

In de categorie duo’s C-junioren kwamen Renee Fleury en Sjoukje Spijkerman in actie. In het noorden hadden ze al laten zien tot de beste teams in hun categorie te behoren en dat succes wilden ze nu graag voortzetten op de landelijke wedstrijden. De voorbereiding was niet optimaal omdat beide meiden niet fit waren tijdens de wedstrijd, maar met heel wat doorzettingsvermogen hebben ze toch beide oefeningen goed gedraaid. Met een puntentotaal van 45,550 mochten zij het zilver in ontvangst nemen en hebben zij zich geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen, welke op 22 juni in Ahoy Rotterdam zal ersplaatsvinden.

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button