HoofdnieuwsRegionaalSport

Harkemase Boys deelt gratis kaartjes uit voor Oranje -19

HARKEMA – Het Nederlands Elftal onder 19 jaar komt eind maart naar sportpark De Bosk in Harkema. De ploeg van KNVB-coach Aron Winter speelt in de Eliteronde op het veld van Harkemase Boys tegen Servië en Zwitserland. Naast de drie eerder genoemde landen doet ook Noorwegen mee aan dit kwalificatietoernooi. De Noren spelen hun wedstrijden allemaal op het veld van Achilles 1894 in Assen. De winnaar van de Eliteronde plaatst zich voor het EK Onder 19 in Griekenland komende zomer.

Harkemase Boys nodigt alle schoolkinderen in de groepen 5, 6 en 7 en de voetballende jeugd uit de gemeente Achtkarspelen uit voor het toernooi. Zij mogen gratis naar de drie kwalificatiewedstrijden die op De Bosk gespeeld worden. Daarnaast zijn er mooie prijzen te winnen voor de mooist in het oranje verklede supporters: een gesigneerd Oranje-shirt, een wedstrijdbal en een waardebon.

Alle scholen en voetbalverenigingen in de gemeente Achtkarspelen hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen van Harkemase Boys. Groepen van 5 (inclusief een begeleider) kunnen zich tot vrijdag 20 maart aanmelden voor een of meerdere wedstrijden door een mail te sturen met de namen van de kinderen en de naam van de begeleider(s) naar [email protected].

Het toernooischema in Harkema is als volgt:

Donderdag 26 maart om 19:00 uur: Nederland – Servië
Zaterdag 28 maart om 14:00 uur: Servië – Zwitserland
Dinsdag 31 maart om 19:00 uur: Zwitserland – Nederland

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button