HoofdnieuwsRegionaalSport

HAVIC C1 gehuldigd tijdends jaarvergadering Plaatselijk belang

KOLLUM – Plaatselijk Belang Kollum had dinsdagavond de jaarvergadering in de Colle. Voorzitter Yme Westra opende de vergadering en deed de mededelingen. Daarna was het woord aan Klaas-Jan Stellema over de stand van zaken rondom het financiële gedeelte van de vereniging en het hertenkamp.

Hierna kwamen de mededelingen van het Oranje Comité door mevr. Minke v/d Veen.  Ze vertelde over het programma van Koningsdag 2017 en het jubileumjaar 2018. Winny Klein en Henk Kingma, wijkagenten in Kollumerland kwamen vertellen over hun werk.

Daarna traden twee bestuursleden af, Peter Kooistra en Shirley v/d Bij. Hierop werd Trudy Meyer toegevoegd als nieuwe secretaris.

Tijdens de vergadering werd HAVIC C1 , een team met spelers van Invicta en Harkema, gehuldigd voor hun grote presentatie dit jaar. He team werd Nederlands kampioen. Na mooie woorden van wethouder Jelle Boerema namens de gemeente kreeg het korfbalteam een VVV bon van de gemeente en een taart van Plaatselijk Belang Kollum aangeboden. Na de pauze was er een optreden van het trio “GeDoBr”  met hun liedjesprogramma over ‘Echte Keardels’’.

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button