HoofdnieuwsRegionaal

Hemels kinderfeest met de CoolKids Party!

DOKKUM – Het was een waar hemels weekend in Dokkum; drie dagen vol feest, muziek, gezelligheid en gelukkig mooi weer! Zaterdagmiddag mochten de leden van CoolKids Party, Hans Pieter en Eva, de binnenstad op z’n kop zetten. Er werd speciaal voor het drietal ruimte gemaakt op het Stalt voor de Posthoorn, zodat alle kinderen lekker konden meezingen en dansen en het feest van dichtbij konden meemaken. Tijdens de soundcheck was er al veel bekijks en gelukkig bleef iedereen lekker plakken om een feestje te bouwen!

Vooraf werden er meerdere demonstraties gegeven van dansgroepen van Dance Factory. Ook tijdens de eerste drie nummer van CoolKids Party deden de dansers volop mee. Al tijdens het eerste nummer vloog de confetti iedereen om de oren. Er kon natuurlijk ook niet anders geopend worden dan met het feestelijke nummer van CoolKids Party, ‘Wij vieren feest’. Er werd lekker gedanst op ‘Bewegen is gezond’, gedanst met ballonnen, en natuurlijk kon de luchtgitaar niet achterblijven op de nieuwe single van ‘Rockster’.

Dankzij het prachtige weer, alle kinderen en ouders die lekker meededen en de opzwepende liedjes van CoolKids Party was het een hemels kinderfeest!

Eigen Foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button