Sport

Heren springteam GVV / Hercules springen naar Nederlandse Kampioenschappen

BOCHOLTZ – Zaterdag 11 februari werden er in Bocholtz de plaatsingswedstrijden gehouden voor groepsspringen C- lijn. Het combinatieteam GVV / Hercules bestaat uit; Joris Veenstra, Erwin Lefferts, Mike Zuur, Rijlen de Heer, Andries Groenewoud, Oebele Bosma, Wiebe Borger en Stefano Tienstra. Een prachtig team dat deelnam op 4 verschillende onderdelen; trampoline valmat, trampoline pegasus, plank pegasus en airtrack.

De heren lieten op alle 4 de onderdelen zien dat ze op deze plaatsingswedstrijd thuis horen. De heren behaalde op het onderdeel plank pegasus 15,60 en dit was goed genoeg voor de eerste plaats. Het tweede onderdeel volgde snel na het eerste onderdeel en hier behaalden de jongens een prachtige hoge score van 17,35. De airtrack vinden de heren een lastig onderdeel maar toch behaalden de heren hier de eerste plaats. Het laatst favoriete onderdeel van de heren was de trampoline valmat. Helaas werden er hier en daar wat steekjes laten vallen maar toch behaalden de heren een mooie score van 14,20 en dit was goed genoeg voor de tweede plek.

De scores van deze wedstrijd tellen mee tijdens het NK die plaats zal vinden op 10 juni in Surhuisterveen. De heren hebben een goede eerste stap gezet naar de titels.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button