HoofdnieuwsRegionaalSport

Herkansing toerfietsers in ‘Kleintje Pieter Weening Classic’

SURHUISTERVEEN – De voorspelde weersomstandigheden tijdens de tiende Pieter Weening Classic (PWC), die op 25 juli jl. werd verreden, waren allesbehalve gunstig. Daardoor bleven veel deelnemers thuis.

Volgens Thea Neijenhuis, bestuurslid van de organiserende Stichting Wielercomité Surhuisterveen, kwamen er bij de organisatie veel reacties binnen van recreatieve fietsers, die het spijtig vonden dat zij niet hadden deelgenomen aan de fietstoertocht.

Zwembad De Wettervlecke organiseert op zaterdag 15 augustus en zondag 16 augustus a.s. de jaarlijkse fietstweedaagse. Het Wielercomité Surhuisterveen en Zwembad De Wettervlecke hebben nu besloten om eenmalig samen de fietstweedaagse te organiseren, die voor  deze keer omgedoopt is tot ‘Kleintje Pieter Weening Classic’.

Op zaterdag 15 augustus zal de originele 25 km route van de tiende PWV worden verreden  en voor zondag 16 augustus is een geheel nieuwe route van

25 km gemaakt. Voor beide dagen is de start vanaf 13.00 uur bij Zwembad De Wettervlecke te Surhuisterveen.  De kosten voor beide dagen zijn € 2,50 per deelnemer. Na het volbrengen van beide fietstochten ontvangen de deelnemers de PWC-medaille 2015.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button