HoofdnieuwsRegionaal

Herre Koster uit Kollum wint Ipad

KOLLUM Vrijdagmorgen is de tweede tabletcomputer van de actie ‘Lekker Stuk’  uitgereikt. Wethouder Jelle Boerema overhandige de Tabletcomputer aan Herre Koster uit Kollum. Herre Koster is de tweede prijswinaar van Gemeente Kollumerland c.a.

Per 1 januari 2012 is de campagne ‘Lekker Stuk?’ van start gegaan in Kollumerland c.a. In deze grootschalige campagne met als titel ‘Lekker Stuk?’ staat het inzamelen van kleine kapotte elektrische apparaten (klein AEEA) centraal. De afgelopen zes maanden werden vele afgedankte elektrische apparaten gescheiden ingeleverd bij het gemeentehuis in Kollum. De inleveraars dingen mee naar de prachtige kwartaalprijs, een tabletcomputer. De gelukkige prijswinnaar van het tweede kwartaal is Herre Koster uit Kollum.

 

Actie gaat nog door!

De ‘Lekker Stuk’-actie loopt nog tot en met 30 september 2012. Wanneer een klein elektrisch apparaat wordt ingeleverd op de deelnemende inzamelpunten ontvangt men een actiecode. Door deze actiecode online te activeren op de speciale website leverinenwin.nl maakt men kans op de kwartaalprijs, een tabletcomputer. Wanneer er drie kleine apparaten tegelijk ingeleverd worden ontvangt men een spaarlamp.

 

Kijk op www.leverinenwin.nl voor informatie en de voorwaarden. Op deze site vindt u ook de lijst met apparaten die onder deze actie vallen en waar u deze kunt inleveren om mee te doen aan de actie.

 

Door afgedankte elektrische apparatuur gescheiden in te leveren kunnen waardevolle grondstoffen uit de apparaten worden gerecycled. Dit is goed voor het milieu! De actie ‘Lekker Stuk’ wordt mede mogelijk gemaakt door Wecycle, ICT ~Milieu en Omrin.

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button