HoofdnieuwsRegionaal

Het CJG Dantumadiel reikt boekje opvoedweekgeschenk 2012 uit

DANTUMADIEL – Het eerste boekje met de titel ‘luister ’s naar me’ is maandag 1 oktober om 14.00 uur uitgereikt door de wethouder Siepie Hylkema aan de verpleegkundige van het consultatiebureau in De Westereen.

Steven Pont heeft het Opvoedweekgeschenk 2012 geschreven. Steven Pont is oud-onderwijzer, ontwikkelingspsycholoog en gezinstherapeut. Hij schrijft columns voor o.a. het Parool, het AD, MAMA, Wij Jonge Ouders en J/M en houdt door het hele land lezingen en presentaties over het boeiende gebied van de opvoeding.

In zijn boek “Luister ‘s naar me” neemt hij de lezer mee in de gedachten van een kind. Als je dit boekje uit hebt, heb je een beter inzicht in het gedrag van je kind, en worden je ook een hoop antwoorden op vragen over de opvoeding duidelijk.

Opvoeden is een kunst en gaat niet altijd vanzelf. Reden om af en toe advies te vragen of dilemma’s te bespreken met anderen. De beste reclame voor het centrum voor jeugd en gezin zijn echter de werkers zelf. De beroepskrachten die met kinderen werken. Van verpleegkundige op het consultatiebureau tot de jongerenwerker. Van peuterspeelzaalleidster tot schoolmaatschappelijk werker en onderwijzend personeel. Mensen die altijd dichtbij en betrokken zijn.

Eigen foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button