HoofdnieuwsRegionaal

“Het voelt als een warm modderbad!”

KOLLUMERPOMP – Op Camping It Dreamlân in Kollumerpomp hebben eigenaren Minke Schouten en Robert de Wit het afgelopen jaar met lede ogen aangezien hoe de kunst- en cultuursector een harde klap te verduren kreeg; geen werk en dus geen inkomen. Alles kwam tot stilstand vanwege de coronacrisis. Om mensen die werkzaam zijn in die sector even op te laten laden stellen Minke en Robert deze zomer 25 weken lang op hun camping kostenloos hun knusse Story Station ter beschikking. Zodat al die creatieve mensen een weekje hun batterij weer op kunnen laden op deze “plak foar dreamers”.

Een ontzettend sympathiek gebaar voor een hard getroffen sector. Dat vinden ook 15 winkeliers in Kollum die daarom een “verwentas” hebben samengesteld die de gasten van de Story Station vanaf vandaag aangeboden krijgen. Zo willen deze ondernemers ook hun steun aan de kunst- en cultuursector laten zien en ze laten genieten van wat Kollum te bieden heeft. De gasten van de Story Station krijgen onder andere een kopje koffie met gebak, een suikerbrood, een ijsje, een wasbeurt voor de auto en een heerlijk gezichtsmasker aangeboden.

Het eerste tasje werd namens de ondernemers aangeboden door Sandra Bruins aan theatermaakster Emke Idema, die op dit moment in de Story Station verblijft. Emke was zeer verrast door dit gebaar en noemt het, na 4 dagen van bijna onafgebroken regen, “een warm modderbad”. En ze vult aan: “ik val echt met mijn neus in de modder!”.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button