HoofdnieuwsSport

Houtigehage te sterk voor Kollumer vrouwen

KOLLUM – Na de overwinning op de dames van Twijzel gingen de dames van Kollum 1 zaterdag vol goede van start. De tegenstander was Houtigehage en de dames wisten dat dit een goede ploeg was want ook vorig seizoen kon er niet worden gewonnen.

De vrouwen begonnen met 10 man want door blessures en andere verplichtingen konden er geen 11 spelers binnen de lijnen gebracht worden. Dus dat het een moeilijke wedstrijd zou worden stond van te voren al vast. Houtigehage zette vanaf het eerste fluitsignaal al druk op de verdediging van Kollum en al vlot viel het eerste doelpunt. Kollum had vooral moeite met de snelle aanvalsters van de tegenstander. Ondanks goed keeperswerk van invalster Carmen gingen de dames de rust in met een 4 – 0 achterstand.

Na de thee liet de Kollumer dames zien dat ze best kunnen voetballen, door goed positiespel werden en een paar kansen gecreëerd maar helaas leidde dit niet tot een doelpunt. Bij het eindsignaal stond er 0 – 8  op het scorebord en hier viel niets op af te dingen. Maar de dames blijven positief en kijken uit naar de volgende wedstrijd.

Verslag: Hinke Postma en foto’s: RoelBergsma fotografie

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button