Buiten regioHoofdnieuwsRegionaal

Hoveniersbedrijf de Triemen en Janse Tuininrichting deelnemers Landelijke Open Dag Hoveniers

TRIEMEN/HURDEGARYP – Bent u nieuwsgierig naar wat een hovenier allemaal doet en kan? En wat er allemaal gebeurt bij een hoveniersbedrijf? Kom dan op 28 september naar de Landelijke Open Dag van de Hoveniers. Op deze dag zetten bedrijven in de groene sector in het hele land hun deuren open voor alle publiek.  De deelnemers in Friesland zijn de  zusterbedrijven  Hoveniersbedrijf de Triemen uit de Triemen en Janse Tuininrichting uit Hurdegaryp.  Op de kwekerij in Driezum laten de hoveniers graag aan een breed publiek zien wat hun activiteiten zijn en wat ze voor u kunnen betekenen.

Wat is er te doen?
Laat u vrijblijvend adviseren over ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van uw tuin. Stel al uw vragen over planten, tuinen en tuinieren en ontdek de laatste tuintrends! Kijk gezellig rond  op de hortensia en tuinplantenkwekerij en laat u inspireren.

Krijgt u uw tuinplannen maar niet op papier? De tuinarchitekt in de tuinschetshoek maakt gratis een schets van uw tuin.

Heeft u een plant die maar niet wil groeien of een plant die belaagd wordt door beestjes en u weet niet wat u eraan moet doen? De tuindokter staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

De hoveniersdag wordt gehouden op de kwekerij in Driezum. Hier kweekt met op milieuvriendelijke wijze tuinplanten en hortensia’s. U kunt hier ook voordelig eigen gekweekte tuinplanten kopen.

Voor de kinderen is er een kleur- en kleindierenhoek, waar ze zich uitstekend kunnen vermaken.

 Iedereen is welkom
Iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom op 28 september. De deuren van de deelnemende VHG hoveniers staan voor u open. Kijk in de deelnemerslijst hieronder voor de hoveniers

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button