Buiten regioHoofdnieuws

Huidkankerdag bij ziekenhuis Nij Smellinghe

DRACHTEN – Op zaterdag 21 mei organiseert ziekenhuis Nij Smellinghe Huidkankerdag. De poli Dermatologie en de Huid -en laserkliniek openen haar deuren van 10.00 tot 13.00 uur. U krijgt informatie over huidkanker, de risico’s en advies over bescherming van uw huid. U bent van harte welkom!

Check van dermatologen zit vol
De dermatologen van Nij Smellinghe geven een huidcheck. Deze huidcheck is geen officieel medisch consult. De dermatologen geven bezoekers advies, bijvoorbeeld om naar de eigen huisarts te gaan voor een vervolg onderzoek. Via www.huidkankerdag.nl konden mensen zich aanmelden. Helaas zit deze check helemaal vol. U kunt zich hier niet meer voor inschrijven.

Huidkanker
Huidkanker is een van de meest voorkomende huidziekten in Nederland en tevens de meest voorkomende vorm van kanker. Veel Nederlanders hebben een verhoogde kans op het ontwikkelen van een vorm van huidkanker. Risicogroepen zijn onder andere mensen met een licht huidtype, mensen die voor hun hobby of werk veel in de zon komen of mensen die medicatie gebruiken die het immuunsysteem remmen.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button