HoofdnieuwsRegionaal

Informatieavond voor teams SamenLoop voor Hoop Kollumerland in Pro Rege

KOLLUM – Op 2 en 3 september 2016 wordt er een SamenLoop voor Hoop in de gemeente Kollumerland georganiseerd. De SamenLoop voor Hoop is een wandelestafette waarbij teams 24 uren lang wandelen. Met het evenement wordt zo veel mogelijk geld opgehaald voor KWF Kankerbestrijding, om meer wetenschappelijk onderzoek mogelijk te maken.

Voor de SamenLoop voor Hoop Kollumerland zijn wij op zoek naar enthousiaste teams van 10 tot 15 personen, meer of minder mag ook, die mee willen doen aan de 24-uur durende wandelestafette. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Dan bent u van harte welkom op de informatieavond die op dinsdag 23 februari om 20.00 in Pro Rege georganiseerd wordt.

Bent u niet beschikbaar op deze datum, dan kunt u ook nog naar één de twee andere informatieavonden komen. Deze vinden op de volgende data en locaties plaats:

  • Maandag 22 februari om 20.00: Dorpscentrum De Trije Doarpen, Foarwei 116, 9298 JP Kollumerzwaag.
  • Woensdag 24 februari om 20.00: De Lauwers / Sportcomplex ’t Meertenûst, Leegsterweg 11, 9852 TH Warfstermolen.

Mocht u direct een team willen aanmelden, dan kunt u uw team aanmelden via  www.samenloopvoorhoop.nl/samenlopen-per-provincie/friesland/kollumerland/aanmelden/ of          contact opnemen met Klaske Hollema via [email protected].

Daarnaast vindt op donderdag 18 februari om 20.00 in de Colle de kick-off van de SamenLoop voor Hoop plaats. De avond heeft een divers programma. Lucy van der Meulen zal haar verhaal vertellen om het belang van de SamenLoop voor Hoop aan te duiden. Ook komt Carla de Bruine langs. En het eerste deelnemende team wordt aan u voorgesteld. Het belooft een mooie avond te worden! U bent ook tijdens deze avond van harte welkom.

Graag tot ziens op één van de informatieavonden en de kick-off!

 

 

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button