Buiten regioHoofdnieuwsRegionaal

Informatiebijeenkomst ‘Ik leer leren’ training van Praktijk Wiis

KOLLUM – Inge Klaver is de eigenaar van Praktijk Wiis. Haar doel is, om kinderen met een goed gevoel naar school te laten gaan. Twee dingen zijn daarbij van wezenlijk belang: het kind vertrekt met een goed gevoel van huis (thuissituatie) en heeft het gevoel dat het op school op z’n plek zit.  Is één van deze zaken niet in orde, dan kunnen kinderen, ouders én leerkrachten terecht bij Praktijk Wiis.

Op woensdag 26 november om 19.30 uur wordt in De Colle in Kollum een informatiebijeenkomst voor ouders gehouden over de ‘Ik leer leren’ training van  Praktijk Wiis (aanmelden gewenst, vol = vol).

Met de ‘Ik leer leren’ training ontdekken kinderen alles over hun eigen manier van leren, plannen en organiseren, faalangst overwinnen, concentreren en motiveren. De training leert kinderen hoe te leren en is geschikt voor kinderen van groep 8 ter voorbereiding op de middelbare school, brugklassers waarbij het leren nog niet vanzelf gaat en jongeren die vastlopen in het voortgezet onderwijs.

De training wordt gegeven in groepjes van ongeveer 5 kinderen en bestaat uit 5 bijeenkomsten van  anderhalf uur. Iedere bijeenkomst heeft een eigen thema en kent een vaste structuur.  De bijeenkomsten worden afgesloten met een eigen leerplan met helpende acties. Zo wordt leren niet alleen gemakkelijker, maar ook leuker!

Kijk voor meer informatie op www.wiis.nu of  www.ikleerleren.nl . Aanmelden kan door te mailen naar [email protected] of door te bellen met Inge Klaver van Praktijk Wiis (tel. 06 – 50 50 87 64).

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button