HoofdnieuwsRegionaal

Inschrijving zesde editie OndernemersPrijs Noordoost Friesland gesloten

DOKKUM – De inschrijftermijn voor de zesde editie van de OndernemersPrijs Noordoost Friesland is vannacht officieel gesloten. Dit jaar zijn er aanmeldingen binnengekomen uit alle zes deelnemende gemeenten: Dongeradeel, Dantumadiel, Kollumerland c.a., Achtkarspelen, Tytsjerksteradiel en Ferwerderadiel. De OndernemersPrijs Noordoost Friesland wordt gesteund door de regiomarketingcampagne Dwaande.

Bedrijfsbezoek door deskundige jury
Komende weken beoordelen de juryleden alle binnengekomen aanmeldingen. Na deze voorronde zal de jury vrijdag 6 juni aanstaande een bedrijfsbezoek brengen aan de drie geselecteerde finalisten. De jury bestaat dit jaar uit: Bearn Bilker (Burgemeester gemeente Kollumerland c.a.), Hans Konst (Gedeputeerde Provincie Fryslân), Wijnand Fijnvandraat (Directeur PTH Groep, winnaar 2011 & Dwaande ambassadeur), Erik Nicolai (Rabobank Noordoost Friesland) en Femmechien Reitsma (H.C.R. de Posthoorn en winnaar 2012). Dit bedrijfsbezoek is, naast de pitch tijdens de finale in Dokkum en de mediapresentatie door de finalisten, doorslaggevend voor het winnen van de ondernemersprijs.

Kom vrijdag 27 juni naar de uitreiking
Naast de uitreiking van de ondernemersprijs is de finale een uitstekend netwerkmoment voor ondernemers en bestuurders uit Noordoost Friesland. Wilt u deze netwerkavond bijwonen? Meld u aan via de website: www.ondernemersprijsnoordoostfriesland.nl of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Net als voorgaande jaren wordt er een spraakmakend entertainmentprogramma verzorgd op het Concours Hippique terrein in Dokkum.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button