Invicta 1 verliest van Pallas 1

KOLLUM – Na 2 wedstrijden te hebben gespeeld heeft het eerste van Invicta nog geen punten weten te pakken. Zaterdag 14 september was er een mogelijkheid om dit te doen tegen Pallas.

Onder leiding van dhr. Bruining begon de wedstrijd in niet ideale weersomstandigheden. Na 7 minuten te hebben gespeeld keek Invicta tegen een achterstand aan van 0-2. Pas in de 22ste minuut wist het Hinke Beest het eerste doelpunt te scoren middels een mooie afstander. De kansen die Invicta kreeg werden niet benut terwijl Pallas het gat van de korf wel wist te vinden. Hierdoor ging Invicta de rust in met een 3-7 achterstand.

Ook in de tweede helft veranderde er niet veel. Invicta wist niet te scoren terwijl Pallas vrolijk verder ging. Resultaat 6-13.

Volgende week staan de Flamingo’s op het programma. Invicta zal er alles aan doen om hier de eerste punten van het seizoen te pakken. Deze wedstrijd zal om 15.30 uur in Buitenpost gespeeld worden.