Invicta 1 wint ook tweede zaalwedstrijd

STIENS – Zaterdag stond de uitwedstrijd tegen MNenW 1 op het programma.Er werd gestart zonder de geblesseerde Arjan Kieviet. Na het goede voorbeeld van Invicta 2 begonnen Uulco,Wietze- Jan,Gerdien en Wilma in de aanval en Ruurd,Jarich,Daniëlle en Marijke in de verdediging. Op het veld werd er ruimschoots gewonnen maar dat zou nu niet zo makkelijk gaan. Wietze-Jan opende de score middels een afstander maar daar had de thuisploeg direct een antwoord op 1-1.Door een vrije bal van Ruurd en een strafworp van Jarich werd het 1-3.Daarna scoorde een dame van de thuisploeg maar dat kon Wilma ook, 2-4.Voor rust scoorden Jarich en Uulco ieder nog één maar MNenW scoorde nog 5 maal voor rust dus de ruststand was 7-6.

De thuisploeg kwam goed uit de kleedkamers en scoorden direct de 8-6.Invicta had een peptalk van coach Andre gehad en had hier een duidelijk antwoord op en door middel van twee inloopballen van Jarich was de stand 8-8.Daarna werd er steeds om en om gescoord,het Invicta herenkwartet ieder 1x van afstand,maar steeds eerst door de thuisspelende ploeg. Totdat Wilma de stand dmv een inloopbal en afstandschot op 12-14 zette.

MNenW  gaf zich nog niet gewonnen en scoorde de 13-14 maar Ruurd en wederom Wilma zetten de 13-16 op het bord.De thuisploeg scoorde nog eenmaal en Jarich zorgde voor de 14-18 eindstand.Een zwaar bevochten maar terechte overwinning.