Invicta wint van Achilles

KOLLUM – Op de laatste zaterdag van November stond voor Invicta de thuiswedstrijd tegen het onbekende Achilles uit Almelo op het programma. Nadat beide teams aan het publiek waren voorgesteld, kon de wedstrijd beginnen. Al snel bleek dat het een gelijkopgaande strijd zou worden. Na een 1-1 tussenstand wist Invicta een verschil van drie doelpunten te creëren, dit zou ook het grootste verschil in de wedstrijd zijn. Invicta had het betere van het spel maar wist dit niet in doelpunten uit te drukken. Vlak voor de rust wist Achilles nog wat terug te doen door het verschil weer op twee doelpunten te brengen.

In de tweede helft veranderde er niet veel aan het spelbeeld. De scores bleven schaars en het spel werd niet veel beter. Toch maakte de spanning een hoop goed (aldus het publiek). Zes minuten voor tijd stond de stand 13-12 op het scorebord, hier zou in de slotfase geen verandering meer in komen en dus werd Achilles zonder punten naar huis gestuurd. Hiermee blijft Invicta mede koploper in de klasse 3A. Volgende week zaterdag komt De Granaet uit Dokkum op bezoek in de Van der Bijhal. Deze wedstrijd zal om 14:20 beginnen.