HoofdnieuwsRegionaalSport

It giet oan: 7×7 gaat competitie spelen

KOLLUM – Het niveau op de trainingen is de laatste weken constant ongekend hoog. Volgens de trainers Bernard Wouda en Auke Mulder zijn de mannen er klaar voor om vanaf de voorjaarreeks 2013 hun krachten te meten met 35+ ploegen in de omgeving. Ook de talrijke 45 plussers binnen de groep zijn zo verschrikkelijk fit en technisch begaafd dat deze moeiteloos in de 35+ competitie mee kunnen. Zonder twijfel is handhaving mogelijk volgens de trainers.

Door de intensiteit van de trainingen zijn er zo langzamerhand bij een aantal spelers wel wat blessures ontstaan. Deze blessures variëren in ernst, maar het geeft wel aan dat het geen overbodige luxe is om voor, tijdens en na de competitiewedstrijden die in maart 2013 aanvangen te beschikken over een aantal verzorgsters. Een functie-profiel wordt t.z.t. op de website geplaatst.

Op vrijdagavond 9 november 2012 werd na afloop van de training geëvalueerd en vooruitgekeken. De ploeg was van mening dat ze iets terug moet doen voor die enorme schare (vrouwelijke) fans die wekelijks staan te genieten langs de lijn van het trainingsveld en daarmee een enorme stimulans zijn om keer op keer de mooiste acties te laten zien. Omdat het bijna mode is dat topsport(st)ers zich in bepaalde poses laten fotograferen voor een mooie kalender, hadden we het idee dat wij niet achter kunnen blijven. Als het aan ons ligt kunnen alle fans dus in 2013 een jaar lang dagelijks genieten van een kalender versierd met foto’s van onze afgetrainde body’s. De opbrengst wordt gebruikt voor de verbouw van onze accommodatie. Bedrijven die via deze kalender met ongetwijfeld een enorme oplage reclame willen maken kunnen zich melden door een emailtje te sturen aan [email protected] Voor 50 euro staat uw logo op deze prachtige kalender. Uiteraard krijgt u naast ongekende publiciteit ook een gratis kalender aangeboden. Omdat de drukpersen waarschijnlijk overuren moeten draaien is het verstandig nu alvast aan te geven hoeveel unieke kwaliteits kalenders u wilt bestellen. Zo kunnen wij ook een beetje inschatten aan welke oplage we moeten denken. De kalenders worden voor € 10,00 per stuk verkocht.

Bestellen kan door een emailtje te sturen aan [email protected] onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer.

Hoort en zegt het voort!!

 

 

 

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button