HoofdnieuwsRegionaalSport

Jaarlijkse playbackshow Invicta

KOLLUM – Op zaterdag 3 november was clubhuis `Under de pannen” weer tot de nok gevuld met (jeugd)leden, ouders, opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnetjes om de jaarlijkse playbackshow van Invicta te kunnen zien. Er waren maar liefst 11 opgaven bij de jeugd en het niveau was deze avond erg hoog. Licht en geluid werden deze avond ook alweer voor de 15e keer gedaan door Geert Akse, daarbij geholpen door Tim Sterkenburg

Het spits werd afgebeten door de allerjongste jeugd van de F1 die mooi verkleed een dansje deden op het nummer van “Tsjoe Tsjoe Wa” van Minidisco. Daarna deed de F2 het nummer Party van Kinderen voor Kinderen. Mel Beiboer, de winnaar van vorig jaar, durfde het ook dit jaar aan om alleen het podium op te gaan. Hij playbackte overtuigend het nummer Una chica Especial van Allesandro. Er waren ook enkele duo’s te bewonderen deze avond. Hilline Reitsma en Pieter Reitsma deden net als de F2 een nummer van Kinderen voor Kinderen, “Spotlight, Camera, Microfoon” met een prachtig ingestudeerde dansmoves. Mel Beiboer stond nog een keer op het podium, nu met z’n broertje Anco met het nummer “Stop the Time” van Mainstreet. Erg leuk waren ook de acts van de D2 met Boven op de Berg waarbij ze allemaal als dwerg verkleed waren en de dames van de C1 als Boney M samen met Alex Visser in de rol van Bobby Farrel. Uiteindelijk vielen één van deze acts ook in de prijzen. De D2 werden beloond met de originaliteitsprijs door de jury, bestaande uit Gertjan Oppersma, Harmke de Vries en Trynke Groendijk. De winnaar van de avond werd bekend gemaakt dor presentatrice Jettie Hoekstra, en dit werden de de aspiranten C1!! Zij kregen voor hun vertolking van ”I’m sexy and I know it” van LMFAO, met Sanne van der Meulen in een hoofdrol, twee mooie bekers.

Bij de senioren waren deze avond jammer genoeg maar zes opgaves. Toch waren hier ook weer leuke optredens bij, op originele manier aangekondigd door vaste presentator Raymond Vetter. Marieke, Baukje en Esther van de junioren mochten hier als eerste op het podium verschijnen. Verkleed als bijen deden zij het nummer Bzzz van Bzikebi. De winnaars van vorig jaar verdedigden hun titel niet, maar Mirjam Ellens won als levend zonnetje samen met Foekje Hoekstra, Géraly Oppersma, Inge Sterkenburg en Hinke Beets toch de originaliteitsprijs voor hun act “Beauty and the Brains” van Nielsen. Dat was dit jaar een kantine van snoepjes en spekjes, gemaakt door Bart de Vries. De jury, Willem Kroodsma en Geertje Krap, had deze avond geen moeilijke taak om de winnaar aan te wijzen. Dat werd op zeer overtuigende wijze de Midweek 1. Zij hadden een zeer leuke act gemaakt met een erg leuk decor. Klaas Visser, Margreet Huizinga, Sjoukje Kamperman, Rina Sterkenburg, Andries Oppersma, Stien Kooistra, Gertjan Oppersma en Wietse de Boer deden een mix van allemaal nummers op hilarische wijze. Zie hiervoor ook de foto’s op de website, www.kvinvicta.nl.

Al met al was het weer een zeer leuke avond, wederom mogelijk gemaakt door Assurantiekantoor Hoekstra, met veel leuke, verrassende acts die zeker weer voor herhaling vatbaar is.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button