HoofdnieuwsRegionaal

Jaarvergadering Plaatselijk Belang Kollum

KOLLUM – Dinsdagavond was de jaarvergadering van Plaatselijk Belang Kollum in De Colle. In een redelijk gevulde zaal met belangstellenden opende voorzitter Jan Barkmeijer de vergadering. Eerst werden er wat mededelingen gedaan. Daarna kwam Douwe de Bruine aan het woord en hij vertelde over het financiële gedeelte van de vereniging en van het hertenkamp.

Hierna kwamen er mededelingen van het Oranje Comité door voorzitter mevr. Jettie Teeninga, ze vertelde dat er zich 18 versierde wagens hadden aangemeld voor de optocht op Koningsdag. Verder vertelde ze ook dat de financiële positie kritiek is en er niet rooskleuring uitziet. Op Koningsdag zal bij de feesttent een kleine bijdrage worden gevraagd en een huis aan huis collecte worden gedaan voor het voortbestaan van het Oranje Comité.

Verder was er een punt over de fusie van de 4 DDFK gemeenten door gemeentesecretaris, de heer R. Schoonderbeek. Hier waren enkele vragen over.

Ook werd er afscheid genomen van enkele bestuursleden; voorzitter dhr. Jan Barkmeijer, dhr. Douwe de Bruine, mevr. Klaasina Oldenburger en mevr. Anneke de Haan; zij werden bedankt voor hun inzet en kregen een bloemetje als waardering. Waar bestuurders gaan komen ook nieuwe bestuursleden: mevr. Griet Spijkerman, dhr. Rem Broekema en dhr. Yme Westra werden gekozen als nieuwe bestuursleden van Vereniging Plaatselijk Belang Kollum.

Na de pauze was er een 3-D fotopresentatie met natuuropnamen door dhr. Menchinga, hierna werd deze jaarvergadering gesloten.

 

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button